October 06, 2014

rindu gila gabannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Assalamuaalaikum yalllssssss

ya allah rindunya blog aku sorang ni macam aku rindu anak aku yang pegi uk tu haipsss

amin (moga pegi uk walaupun harapan nipis naaaa)

okay aku sekarang dah berada di dalam posisi sebagai seorang calon spm dan hati aku kuat berdoa and tangan aku kuat menulis, kuat berfikir , kuat stress.

aku hidup dengan blog sejak aku form 2 sehingga lah sekarang ku dah form 5.
lol boleh compared kematangan aku sekarang. ayat pun stok-stok skema ala-ala karangan cemerlang bm je.

okaylah last aku nak cakap

doakan kecemerlangan SPM MOGA-MOGA AKU DAPAT JAWAB DENGAN HATI YANG TENANG SENTIASA DIPERMUDAHKAN AMINNNNNNNNNNNNNNNNNN
DUHAI NURUL AI'NA BT MOHD TAJAHARIS MOGA KAU MUDAH MENJAWAB, TERANG HATI, LANCAR BERFIKIR INSYALLAH :D

YA AKU TAHU MUKA MINTAK PENAMPAR. MAAP JIKA AKU TAK SEMPURNA
adios