December 30, 2014

HELP! IM A KPOPPERS

ASSALAMUAALAIKUM
tolong tolong tolong tolong!!


apakah yang urgent sangat ni? mintak penampar sikit.

sejak aku start baca AsianFanFics, i can't help but started to falling over k-pops group and their musics!!

help
oh stop her,
sarang burungnyi shippol- overdose- exo
(i don't even know the real lyrics. don't bash me)

yeah, sila tembak aku. aku dah berjangkit dengan penyakit k-poppers. harap penyakit ini tak menular dan hanya stay dengan EXO je.

hahaha, lawak betul lah *for me lah sebab aku pernah cakap dengan kawan aku yang aku tak mungkin suka muzik kpop (yang rancak,rap, strong music liddat)
but termakan balik cakap tu.

boleh tak, nak cakap tak nak straight A? mana tau khenn..
okay naudzubillah :(((((

pray for me, to get the best result for myself and the best university for me.
it is not the best for my friend or my family.
the best i want for myself. :)

nah enjoy gambar Kai- from exo sebijik.

why does he have to wear more lipstick than me!! 
dan aku stalk sekejap dia (talk about creepy me), dia suka ballet. like seriyesly?!?! i don't even know how to dance to hoki-poki (sila search, )
he likes to dance/sing/rap (kot) and i likes to eat and read and sleep
that's a HUGE difference though

haha cakap macam aku nak menikah dengan dia je

nak dekat dengan dia dalam jarak 100 km pun belum tentu dapat.

okay whatever, ianya hanyalah temporary fangirling. besides,
my heart doesnt have any place for boy that doesn't ______
fill in the blank urself.

adios

p/s: ayah aku tak bagi pegi sukarelawan untuk banjir. Is alright, my father knew the best i think. haha reason aku post ni sebab nak cakap aku masih lagi care dengan dunia luar lagi. ahaha :P

ps/s: ok takde apa pun . dah pi pangkah blog ni