May 18, 2015

Special post

*POST SEPARA GEDIK NI AKAN DIDELETE BILA AKU DAH KEMBALI WARAS.

assalamuaalaikum kawan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

okaylah banyak citer yang aku nak tulis dekat blog ni tapi aku ni pemalas tahap kerbau yag berkubang dalam bendang (pernah tengok tak??? alaa badak pemalas lepak lepak dalam lumpur tu. plis fahammmm).... so aku simpanlah citer tu sampai basi k. hahahahaha. yelah ada post yang halfway done but i was sooo lazy so i just let it rot inside the archive.

Baiklah cerita simple je. Yang aku nak citer ialahhhh crush kpop aku yg baru ahhahhahahaha T-T
kenapalah sadisss sangat aku nih. kenapa aku bolehhhhhh terperangkap dalam perangkap kpop padahal aku yang selalu bash kpop kenapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wae wae

okay stop complaining, Que Sera Sera. i cannot turn back the time so aku berdoaaaa aku punya obsesi terhadap kpop akan berkurangan bila aku dah start sambung belajar.
in the mean time ,let's enjoy this dirty pleasure of mine, shall we ? ( kenapa aku rasa ayat ni lain semacam haha o_0)

Okaylah aku tengok fluttering india ,variety show baru dekat korea. Aku malas nak cerita variety show tu pasal apa sebab aku kan badak berkubang. HAHA! K.

So the initial reason for me to watch the show is because of EXO'S SUHO. BUT THENNNNNNN DATANG PULAK JONGHYUN CNBLUEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.tak pernah lah aku kenal mamat ni

where did you hide all this time OPPPAAAAAAAAAA!!!

OPPPAHHHH

pastu waktu aku tengok citer ni aku pun tenung lama mamat ni, selain daripada sebab dia hensem ha ha, adalah perasaan deja vu. yap.
macam ku pernah lihat wajah ni tapi dimana ya...

then it snap me back!
yee mamat yang berlakon warm bodies tu



Okay takdelah sebijik sebijon muka sama, tapi u knowwwww the resemblance game is so strong k.
alaa kalau hang rajin tengok citer mamat Nicholas hoult nih, kau akan rasa eh, samalah duh.


haha lantaklah kau tak nampak sama ke apa. mata aku kata sama. takkan nak gaduh dengan mata sendiri kot haha k hambar sikit tapi aku redho.


tapi ada satu benda yang sangat aku passsstiiii persamaaan antara dua

DORANG TAKKAN DAPAT JUMPA AKU
EH AKU TAK DAPAT JUMPA DORANG

Yelah sorang tinggal dekat barat, sorang lagi timur.
aku tersesat di malaysiaaaaaaa
Gimana cinta kami bisa bertemu ddddddddddddddduuuuuuuhhhhhhhhhhhh




Sebab apa aku kata ni special post? sebab semata-mata aku nak mention muka dorang nak sama, aku rajin bukak blogger nih. wahahahha rajin ni harap dapat dikekalkan k.




okaylah nanti ingatkan aku sebelum aku kawin delete ya pos separa gedik aku ni.

adios