August 01, 2016

Aku ni spongebobbbbbbbbbbbbbbbb

assalamuaalaikum peeps!

Sudah lama tidak bersua muka, bercerita dari hati ke hati, meluah rasa (erkkk rasa macam blog hakak-hakak pulak)

So aku bizi menguruskan rumah and i dont have much time writing (ada je masa but u know typing needs energy and energy are obtainable by eating and eating took a lot of time and theennnn i need to wash the plate and then i need to this and that and bla bla so tak sempat tulis) #alasanmuch

Aku juga bizi memikirkan macam mana nak habiskan kelas memandu. Like seriyesly aku rasa dah macam spongebob hokayyy. dua tahun dah aku duk bizi ulang alik ke sekolah memandu tak reti reti jugak driving. Kawan aku baru je cuti gap start sekejap dia dah habis amik lesen. dua tahun aku wehhhhhhhh. Aku kena sumpahan kewwwwww?!!?
Driving terrifies me a lotttttt. I don't know why but yeah every time i pressed the gas pedal, my heart skips a beat. Takut gerun macam aku nak drive F1 je tolonglah nana plis kau ni gedik je lebih
Tapi aku cuba jugak lawan rasa takut tu. Entah apa yang aku takut pun tak tahulah

Kawan aku sampai marah sebab lama sangat belajar padahal kereta je. Bukan belajar bawak lori pun (aku rasa kalau bawak lori mau 10 tahun baru habis ambik lesen)
Aku selalu doa moga Allah beri aku banyak kekuatan. Yelah tangguh tangguh amik lesen duit habis mengalir laju ibarat hingus adik kau (omaigod takleh geli lagi ke comparison)

lepastu, Qti gagal haritu. Aku rasa nak bom semua kereta-kereta dkt situ huahauahahuu. Aku rasa okay dah (sebenarnya tak okay, kereta aku semput time naik bukit//parking hancur aku bantai putar je stereng mana-mana yg aku nak//sebelum jalan raya aku nak drive, lupa turun hand brake, habis kereta mati banyak kali, cikgu dekat sebelah jeling keluar api woooo, dia marah lagi peh pedas woo aku rasa nak giveup drive keta tu terjun jambatan je  )

Tapi takpelah harap aku lebih berani lepas ni.

nah alunan biola kecik mr,crab utk kau nana mengenangkan betapa sadisnya kisah driving kau
Okaylah tu je aku nak cerita. Nak tulis resepi (cuti ni banyak cuba resepi baru. yeay!) tapi malas lol. Aku dah imagine dah setiap resepi baru aku buat (and menjadi) aku post dkt blog tapi dah nama imagination, ianya kekal dalam otak aku sorang. So bye

eh

adios

p/s: dh tukar blog banner (again :] )