June 10, 2017

dunia oh dunia

assalamuaalaikum peeps!!

bersiaran semula di blog nananaananana.
dah berapa lama tak update. bulan-bulan pun ya. seriyes tak sempat. ok sempat je tapi aku banyak spent masa dekat sosial media tu pasai macam lupa kewujudan blog.
Aku banyak je menulis but more dekat instagram. Cerita baru and everything goes to my instagram. because blogger is aku malas nak bukak sooooo to insta we go.

Tapi sebenarnya aku rindu berblogging. Of course. Thing that i had been doing since i was 14 years old kot( or 10 idk , but doing blog seriously when i was 14 ).
Kita dah terbiasa, bila mana stop, hati tu rasa rinduuu je nak buat (eventhough malas gila hokayyy)
Aku bukak je blog, last-last end up baca old blog post. Nak menaip tu alaaa lemahnya jari. lol. apebenda je aku tak lemah. makan je la laju hmmm.

Baideway, my second semester in Architecture is coming to the end. two week until i finish my final oooo yehaaaaaaaaa. Lots of sweet and quite bitter memoryy on my way to the end of this torturing semester. all in all, what a lovely semester for me.

kenali diri sendiri. kenali sahabat. kenali lecturer. kenali orang yang kita minat dan jadi tak minat lepas betul-betul kenal. kenali tujuan sebenar masuk architecture. kenali apa itu ego dan minda yang sempit. kenali apa itu first impression is dangerous. dan kenal macam-macam lerr.

okay itu je. short post. nanti ada masa ittew hapdate kehhh.

adios