Macaroni carbonara Expresssss

Assalamuaalaikum to future dad and future mommmmyyy,

hari ni i sebagai chef Ai'na Cullen from Italy nak teach u ollss masak macaroni carbonara.tapi ni spesis express punyeww.no need bahan mahall.First of All,ingredientnya :-----

Setengah Bungkus San Remo Macaroni
KUAH
Satu tin Prego Mushroom Carbonara
Ayamas sausage (3 batang)
setengah bawang
secubit gula & garam

let get cooking :)
STEPS:-----

 1.rebus macaroni.pastikannya ia betul-betul lembut.macaroni ni kena rebus betul-betul baru sodappp.bila habis rebus,tos.air lebihan rebusan jangan buang,still guna kay.macaroni letak tepi.
 2.Air rebusan yang still panas gunakan rendam sausage tu.hmmm...air rebusan macaroni tu tak yahla membazir.
 4.Lepas tu mayang bawang.tibai ah bentuk apa pun .nanti bawang tu masuk perut jugak.tapi wajib potong kay.
sosej yang dah siap rebus sila potong bulat-bulat macam ni.ohh cute.

5.buka tin Prego tu.lepas tu tuang semua dalam periuk .tambah satu setengah gelas air sekali.kalau tak tambah air nanti masinn ohhh.

6.Masukkan bawang,sausage yang dah siap di potong semua tu.lepas tu masukkan garam n gula.gaul sebati
7. Kuah dah siappppppp!!!! boleh makan dengan macaroni.sila tambah mayonis kalau nak sedap.nak lagi mengancam sila tambah cheese okay :)

share laa dengan orang tersayang okay :). bunga ros plastik rembat mak aku punyaa.

adiossss